Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Familjejulbord på Tylöhus

12 december, 2021 @ 12:30 - 15:30

Gratis

För medlemmar i Unga Funkisar Halland

 

Inbjudan till Julbord 

 

FAMILJEJULBORD 

Härlagat julbord i Restaurang Tylöhus för hela familjen med dans kring granen, jultomte och livemusik med klassiska spelmän. Tips! Missa inte gottebordet fyllt med sötsaker från vårt eget bageri. 

Unga Funkisar Halland bjuder in till Familjejulbord på Tylöhus Söndagen den 12 december 2021 Klockan 12:30. Vi har bokat 20 platser. Blir det fler anmälda försöker vi att få fler platser men den finns inga garantier för att det går, i så fall gäller vem som är först anmäld, så anmäl så snart som möjligt, dock senast 5 december. 

Unga Funkisar Halland bjuder på  maten i men transport står var och en för själv men vi försöker att samåka så mycket som möjligt.  

Anmäl dig genom att klicka här! Gör en anmälan för varje person! 

Frågor besvaras av thomas@ungafunkisar.se 

Alla medlemmar i Unga Funkisar är välkomna, är man inte medlem kan kan man bli det på vår hemsida ungafunkisar.se/bli-medlem.  Det kostar ingenting att vara medlem för personer under 26 år. Medlemsavgiften för medlemmar som är 26 år eller äldre är 250 kr/år. Att vara medlem innebär inga förpliktelser utan du avgör själv hur aktiv du vill vara i förbundet och vilka aktiviteter och arrangemang som du vill delta vid men stöder ändå föreningen genom att bara vara medlem. Läs mer på ungafunkisar.se 

Detaljer

Datum:
12 december, 2021
Tid:
12:30 - 15:30
Kostnad:
Gratis
0
Unga Funkisar

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används

Skip to content