Sensommarträffen i Linköping 2015

Jag kan börja med att berätta att Sensommarträffen i Linköping blev lyckad! Hotellet som vi bodde på var mycket fint och hade trevlig samt hjälpsam personal. Helgen gick i så kallat ”hälsans tecken” och jag själv tycker att det hela bidrog till att höja självförtroendet!

Vi hade två fantastiska föreläsare på plats på lördagen vid namn Anna Bergholtz och Ulla Gertzen Elm. Anna Bergholtz talade om att lyckas i livet och hur man kan göra för att uppnå det. Ulla Gertzen Elm berättade för oss att vi inte ska se vårt funktionshinder som ett hinder och att vi ska vända saker till något positivt istället! Jag tror att dessa två föreläsningar var väldigt uppskattade av våra medlemmar.

På söndagen hade vi några idrottsaktiviteter som LHIF (Linköpings Handikappidrottsförening) visade upp, till exempel boccia. Jag tyckte det var bra, då vi fick en inblick i vad föreningen sysslar med och vad det finns för utbud där.

Under denna helg blev också Östergötlands lokalförening presenterad. Jag som sitter som ordförande i lokalföreningen fick Unga Funkisars flagga och det kändes jätteroligt. Vi som sitter i styrelsen för denna lokalförening ser väldigt positivt på framtiden!

Överlag så var helgen mycket bra med god mat och väldigt gott sällskap!

En artikel i Linköpingstidningen Corren och bilder från helgen hittar ni på dessa sidor nedan.

http://www.corren.se/nyheter/linkoping/unga-funkisar-finns-i-linkoping-8571851.aspx

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.890555977693067.1073741836.126610807420925&type=3

IMG_2638

Gina Jeles
Ledamot, Förbundsstyrelsen Unga Funkisar
Ordförande, Lokalföreningen Östergötland